Vuokraajalle

Onko sinulla mainostamiseen sopiva rakennus?


Miltä kuulostaisi mahdollisuus, että kiinteistöllänne sijaitseva tuottamaton rakennus alkaisikin tuottamaan Teille pääomaa?

Etsimme rakennukseen mainostajan, hoidamme mainoksen suunnittelun, valmistuksen, asennuksen, huollon ja poistamisen.

Sopimuksen teon jälkeen otamme Teihin yhteyttä kun sopiva mainostaja on löytynyt ja kerromme mainoksen sisällöstä. Te päätätte tällöin annatteko luvan mainoksen asentamiselle.

Mikäli annatte luvan, maksamme teille sopimamme korvauksen.


Näin se toimii

1

Vaihe 1

Sinulla on mainostamiseen sopiva rakennus.
2

Vaihe 2

Me etsimme mainostajan joka haluaa mainoksensa sinun rakennukseesi.
3

Vaihe 3

Asennamme mainoksen
rakennukseesi.
4

Vaihe 4

Sinä nostat palkkion.


En halua että yrityksen X mainos asennetaan omistamani rakennuksen seinälle.

Sopivan mainostajan löytymisen jälkeen Suomen Tiemainonta ottaa Teihin yhteyttä ja kertoo mainostajasta. Jos ette halua että kuvatunlainen mainos asennetaan rakennukseenne, voitte kieltää sen. Me Suomen Tiemainonnalla haluamme myös, että Teidän rakennuksessanne ei mainosteta mitään mitä te ette halua.

Koska minulle maksetaan palkkio?

Palkkio maksetaan mahdollisimman nopeasti sen jälkeen kun olette antaneet mainoksen asentamisille luvan ja mainos on asennettu seinälle. Varaamme itsellemme maksuaikaa 30 päivää, mutta pyrimme maksamaan palkkion välittömästi mainoksen asentamisen jälkeen. Korvaus maksetaan mainoksen asennuspäivästä eteenpäin.


Miten saamaani palkkiota verotetaan?

Maatalousrakennuksen seinän vuokraamisesta mainoskäyttöön verotetaan maatalouden tulona, jolloin ALV = 0%. Poikkeuksena on ainoastaan, jos olette ilmoittautuneet arvonlisävelvolliseksi kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta. Voitte itse valita verotetaanko tulo ansiotulona vai pääomatulona.

Kuinka pitkä on sopimusaika?

Sopimusaika on vähintään kaksi vuotta. Pidempi sopimusaika mahdollistaa meille mainostilan myymisen mahdollisimman pitkäksi ajaksi ja voi täten taata myös Teille tuloa vuosiksi eteenpäin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Buy now